VOORGERECHTEN

 

Gebakken coquilles, aardpeer, blanke boter, bieslook
Fried scallops, Jerusalem artichoke, buttersauce, chives
Coquilles poellées, topinambour, sauce beurre blanc, cibouette
€23 Supplement menu €4

 Gebakken escalope van eendenlever, jonagold appel, appeljenever
Fried escalope of duckliver, apples, sauce with applegin
Escalope de foie poëllé, pommes Jonagold, jenievre de pommes
€22 Supplement menu €3

 Klassieke carpaccio van Salers rund, rucola en parmesan
Carpaccio of beef, rucola and parmesan
Carpaccio de boeuf, rucola et parmesan
€19

Huisgemarineerde bio-zalm, wakame, mierikswortel, avocado en inktvismayo
Home marinated salmon, wakame, avocado, horseradish, black mayo (squid)
Saumon mariné maison, Wakeme, avocado, raifort mayo noir(calamar)
€19

Toast met bospaddestoelen, grijze garnalen, mousselinesaus (kan ook vegetarisch)
Toast with wild mushrooms, schrimps, sauce mousseline
Toast au champignons de bois, crevettes grises, sauce mousseline
€19 (veggie €15)

6 Oesters op ijs, citroen, oesterbrood
6 Oysters on ice, lemon, bread
6 huitres sur glace, citron, dents de loup
Dagprijs

Pastei van wild, vijgenconfit, rozijnentoast
Pate of Game, confit of figues, toast with raisins
Paté de gibier, cofit de figues, toast au raisins
€19

 

HOOFDGERECHTEN

 

Vis volgens marktaanbod, champagnesaus, spinazie, aardappelpuree met hoeveboter
Catch of the day, spinach, mached patatoas with butter, champagnesauce
Poisson du jour, épinards, sauce au champagne, puree de pommes de terre au beurre
€28

Fazant fine champagne, gebraiseerd witloof,
Faisan, endives, sauce Fine champagne
Faisan, chicon, sauce fine champagne
€28

Hert met wildgarnituur, sauce grand Veneur
Deer with wildgarnish, sauce grand veneur
Cerf, legumes, sauce grand veneur
€29

Sliptongen gebakken in hoeveboter, tartare sla en frietjes
Solets with sauce tartare salad and fries
Solets,sauce tartare, salade et frites
€30 (supplement menu €2)

Kalfszwezeriken, seizoensgarnituur, zalf van knolselder, kalfsjus
Sweetbread, seasongarnish, creme of celeriac, vealsauce
Riz de veau, legumes, crème de celerie rave, jus de veau
€32 (supplement menu €4)

Beefcorner

Filet Mignon Limousin van meesterslager De laet van Haver €28

Filet Pure Simmental van meesterslager De laet van Haver (Supplement menu€8) €35

Chateau briand min 2p €60 (prijs voor 2 personen)

U kan bij onze vleesgerechten kiezen tussen
Béarnaisesaus of Peperroomsaus

 

DESSERTEN

 

Kaas van Kaasmeester Elsen
€14 (supplement menu €5)

Panna cotta van yoghurt en citrus afgewekt met rood fruit
€9

Normandische appeltaart met vanille-ijs
€9

Klassieke Dame Blanche

 

Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld het ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld. De samenstelling van de gerechten kan soms wijzigen!
Si vous avez des allergies ou des restrictions alimentaires, veuillez-nous en informer! Tous les ingrédients ne sont pas toujours mentionnés sur la carte. La composition des plats peut changer
Please let us know if you have any food allergy or food intolerances! Not all ingredients are listed on the menu