VOORGERECHTEN

 

Gemarineerd chiannini rund, tartaar van King crab, coquille
Marinated chiannini beef, tartar of King crab, scallop
Boeuf chiannini marine, tartare de King crabe, coquille
€21

Traag gegaarde bio zalm, mierikswortel, vinaigrette van miso
Salmon slow cooked, horse radish, dressing of miso
Saumon cuit bas-temperature, raifort, vinaigrette de miso
€19

Mousseline de belle de fontenaye, gerookte zalm, grijze garnalen, gebrand ei, avruga
Mousseline of Belle de Fontenaye, smoked salmon, northseashrimps, burned egg, avruga
Mousseline de Belle de Fontenaye, saumon fume, crevettes grises, oeuf brulé, avruga
€19

Kroketjes van parmesan en gruyère, witloof, crumble van gedroogde black angus
Krokets of parmesan and gruyere, endives, crumble of dried black angus
Croquettes de parmesan et gruyere, chicon, crumble de black angus seché
€19

Slaatje van kreeft en grijze garnalen, couscous, tomatenvinaigrette
Salad of lobster and northseaschrimps, couscous, dressing of tomato
Salade d’homard et crevettes grises, couscous, vinaigrette des tomates
€19

 

HOOFDGERECHTEN

 

Vis volgens marktaanbod, zeegroenten, venkel, blanke boter, limoen
Catch of the day, vegetables of the sea, fennel, buttersauce, lime
Poisson du jour, legumes de la mer, fenouil, sauce beurre blanc, citron vert
€29

Gebakken zeetong meunière, sla en frietjes
Doversole with salad and fries
Sole meunière avec salade et pommes frites
€29

Parelhoen à l’estragon traag gegaard, lentegroenten
Guinea fowl with tarragonsauce, spring vegetables
Pintadeau à l’estragon, legumes d’été
€29

Kalfslende gegaard in rozemarijn, groene asperges, jus van kalf met Lubbeekse mosterd
Striploin of veal cooked in rosemary, asparagus (green), sauce with mustard
Entrecote de veau, cuit au romarin, asperges vertes sauce de moutarde de lubbeek
€27

Texel Lam met persillade, lentegroenten, jus met tijm
Lamb from Texel with persillade, spring vegetables, sauce with thyme
Agneau de Texel avec persillade, légumes d’été, jus au thym
€29  

Filet Mignon Limousin van meesterslager De laet van Haver €28
Filet pure Limousin van meesterslager De laet van Haver €35

Supplement menu €8

U kan bij onze vleesgerecht kiezen tussen
Béarnaisesaus of Peperroomsaus

 

DESSERTEN

 

Kaas van Kaasmeester Elsen
€15 (supplement menu €5)

Panna cotta van yoghurt en citrus afgewekt met rood fruit
€10

Normandische appeltaart met vanille-ijs
€10

Klassieke Dame Blanche
€10


Heeft u voedselallergieën of -intoleranties, meld het ons. Niet alle ingrediënten worden op de kaart vermeld. De samenstelling van de gerechten kan soms wijzigen!
Si vous avez des allergies ou des restrictions alimentaires, veuillez-nous en informer! Tous les ingrédients ne sont pas toujours mentionnés sur la carte. La composition des plats peut changer
Please let us know if you have any food allergy or food intolerances! Not all ingredients are listed on the menu